logo
0
0

Air Lift Performance

Air Lift Performance

Performance Air Suspension™” luchtvering geeft diverse mogelijkheden om uw veersysteem aan te passen. De meeste kits hebben en veerpoot die net als een schroefset “mechanisch” te verstellen is. Dit geeft u de mogelijkheid om de druk in het luchtveersysteem aan te passen zonder dat de gewenste rijhoogte verandert. Dit in combinatie met verstelbare demping zorgt er voor dat u de rijeigenschappen van de auto volledig naar wens in kunt stellen!

Drive it. Show it. Track it. Geen ander system geeft u de mogelijkheid om uw auto comfortabel te rijden, plat op de grond te leggen voor show-winning stance, of om rond te scheuren op het circuit. Alles met een druk op de knop en draai aan de demperverstelling dan luchtvering van Air Lift Performance. Tevens bied de “Performance Air Suspension™” in sommige gevallen de optie tot instelbaar camber, en alle kits worden voorzien van alle benodigdheden voor de beste montage. Wat heeft u nodig? U heeft nodig:

  • AirLift Performance Front kit & Rear kit
  • Compressor
  • Luchttank
  • Elektronische of handmatige bediening
  • Alle toebehoeren voor het aansluiten van het system

AirLift Performance levert complete luchtvering kits, maar het natuurlijk ook mogelijk om een kit samen te stellen. Ander formaat tank, dubbele compressor. Er zijn diverse mogelijkheden. Neem een kijkje bij AirLift Performance, of neem contact met ons op zodat wij u verder kunnen helpen!

loading