logo

Onderhoud & reparatie

Onderhoud

 

Onderhoud is van groot belang om er van te zorgen dat uw auto in goede staat verkeert en blijft. Dit zal zich vooral op de lange termijn uiten. Met andere woorden, goed onderhoud zal zich op de lange termijn terugbetalen! Daarbij zorgen de preventieve werkzaamheden en controles er voor dat de kans op problemen en/of pech aanzienlijk kleiner word.

Bij een onderhoudsbeurt word uw auto volledig nagekeken en de olie ververst. Daarbij word gecontroleerd welke extra werkzaamheden nodig zijn afhankelijk van de km-stand en/of leeftijd van de auto.

Uiteraard word alles uitgevoerd in overleg en kunnen we laten zien wat we hebben gedaan.

onderhoud maintenance
diagnose

Diagnose & reparatie

 

Wanneer er problemen zijn met uw auto moet er uitgezocht worden wat het probleem is voordat  we over kunnen gaan tot een reparatie. We spenderen een afgesproken hoeveelheid tijd aan het zoeken waarna we een passend advies geven en in overleg de reparatie uitvoeren of verzorgen.

Met ervaring op gebied van aftermarket en modificaties kijken we verder dan de gebruikelijke oplossingen waardoor we in sommige gevallen een betere en/of alternatieve reparatie kunnen voorstellen.

Revisie & upgrades

 

Grotere reparaties zoals motorrevisie of versnellingsbak reparaties draaien wij de hand ook niet voor om. Soms is het gunstiger om complete delen, zoals een versnellingsbak of cilinderkop nieuw of gebruikt, te vervangen om het probleem te verhelpen. Maar in andere gevallen is het net zo gunstig of zelfs verstandiger om het betreffende component te repareren / reviseren.

Ook kunnen we zorgen voor upgrades. Een motorrevisie kan een goed excuus zijn om verbeterde onderdelen te monteren voor meer vermogen maar we kunnen u ook helpen als enkel opzoekt bent naar meer vermogen of andere performance upgrades.

motorrevisie versnellingsbakrevisie differentieelrevisie
mazda rx8 rx7 13b wankelmotor revisie

Wankel motoren

 

Wankel motoren, ook wel rotatie motoren genoemd, hebben speciale aandacht nodig. Wij zijn bekend met deze motoren dus ook met een Mazda RX7, RX8 of oudere modellen bent u van harte welkom.

Motor revisie voor de Mazda wankel motoren is soms noodzakelijk en kan een kostbare reparatie worden. Vooral de Mazda RX8 is hier gevoelig voor. Deze problemen zijn niet alleen op te lossen maar ook te voorkomen met de juiste reparatie en modificaties.

loading